Bemutatkozás:

Zenekarunk a veszprémi Mokka kávézó emeletén, egy baráti beszélgetés közben alakult 2009 őszén.

A jó zene és jó társaság szeretetén kívül összekötött bennünket az is, hogy mindannyian több évtizedet töltöttünk el a szórakoztató zene világában: korábban népszerű együttesekben (pl. Drill együttes, Be-Ga Boys, Johann's Kapelle...) muzsikáltunk, külön-külön és együtt is.

Régi ismerősökként hamar egyetértettünk abban, hogy itt az ideje egy olyan csapat megalakításának, akik színvonalas buli- és tánczenét játszanak, kiforrott színpadi megjelenéssel, profi hang- és fénytechnikával - mindezt elérhető áron.

A Mokka zenekar három fővel, zongora - szaxofon - trombita - gitár - harmonika - klarinét felállásban, mindig az aktuális dalnak megfelelő hangszer-összeállításban, kizárólag 100% élőzenével áll színpadra. A zenekari tagok szakmai ismeretéből és sokoldalúságából adódóan színes repertoárral rendelkezünk.

Név: Gabler Ferenc (Gableröcsi)

Hangszerei: szaxofon, klarinét, gitár

Zenei tanulmányok: Zeneovi, zenesuli klarinét szakon. Tanulmányaimat a "hakniban" folytattam, majd a Veszprémi Légierő Zenekarban kaptam az "ívet" jobbnál jobb zenészektől! A mai napig tanulom a zenét, ugyanis a gyakorlás teszi a mestert fáradttá!

Korábbi zenekarai: Hangulat zenekar Bakonygyepes (4 év), Póker együttes Ajka (4 év), Légierő Zenekar Veszprém (21 év), Franz und Zsolt Balatonfüred (8 év), Be-Ga Boys Veszprém (11 év), Die Waschludter Johann's Kapelle Városlőd (10 év), Vanguard Big-Band Veszprém (3 év), Bluesberry Veszprém (1 év)

Jelenlegi zenekarai: Mokka zenekar, Be-Ga Boys

Kedvenc zene: Szinte minden jó zenét meghallgatok! Legfeljebb 10 perc után lekapcsolom vagy odébbállok!

Kedvenc étel: Tüttyölt ratyli, meg még a rántott csirkefutómű sülthússal és még több hússal (köret és kenyér otthon is van)!

Kedvenc ital: S.B.P.

Életkor: 32 év +egy kicsi

Lakhely: Vezsprém

Hobbi: A zene! Vagy mégse?

Mottó: "Nem baj ha meghalunk, csak egészség maradjon!"

Gabler Ferenc Gelencsér István Beke Róbert